Početna stranica Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis  
Kivela Kivela
Alfa Romeo Kivela
Kivela
8C Spider oprema i cijene
Kivela
Kivela Giulia
Kivela Stelvio
Kivela 4C
Kivela 8C Spider
Kivela Giulietta
   
Kivela

Unutrašnjost

Izvana, dizajn je isti kao i kod 8C Competizione, unutra, prostor je avantura za dvoje. Sve drugo nestaje u pozadini.

Zavest će vas detaljima. Hi-tech materijali i fina koža prevladavaju u unutrašnjosti. Bude sportske emocije te istovremeno zadržavaju komfor i udobnost.
Alfi 8C Spider stil znači aluminij i karbonska vlakana u ploči s instrumentima i vratima. Potpuno novi koncept sportskog dizajna koji ujedinjuje stil i tehnologiju.

Vanjština

Povijest se ponavlja i odlazi još dalje. Alfa Romeo ima novu ikonu: Brzo, čvrsta, snažna, sofisticirana.
Super dizajnirana od strane Alfa Romeo Style Centra, koji je utjelovio duh Gran Turismo Competizionea.
Kreirana da privlači, da bude vožena i obožavana.

Alfa 8C Spider nasljeđuje sve dobitne atribute Coupe verzije. Čista poezija u pokretu, glatke skulpturalne površine, Alfa 8C Spider utiskuje trag za modele u budućnosti. Remek-djelo ravnoteže, između neba i zemlje, koje spaja tradiciju i nove ciljeve.

Napete linije i savitljive krivulje koje definiraju profil su dostupne u paleti od pet boja. U 8C Spideru posebnost je njegov skriveni krov, dostupan u više boja i pokretan sustavom koji se može aktivirati pritiskom na tipku koja se nalazi na ploči s instrumentima.

Zavodljivi oblici, male dimenzije, skladne proporcije: Alfa Romeo elegancija u ograničenom izdanju.

Performanse

"Milost i utrka", legenda i lakoća. Alfa 8C Spider je rođena pod znakom zraka.

Neraskidivo povezana s povijesnim modelima, kao što je legendarna Giulietta iz 1950-ih, 8C Spider usvaja i diferencijalnu arhitekturu, koja je vrijedna ostavština te jamči maksimalnu ravnotežu i maksimalnu kontrolu. Konfiguracija omogućuje optimalnu raspodjelu mase između prednjeg i stražnjeg kraja.

8c Spider također raspolaže i s elektronskim 6-stupanjski sekvencijalnim mjenjačem koji Vam  omogućuje odabir stupanja prijenosa pomoću poluga iza upravljača. 8c Spider također omogućuje izbor između Normal ili Sport postavke. Te postavke radikalno djeluju na vrijeme između mjenjanja brzine, modulira pedalu gasa i poboljšava zvuk motora.

Podupravljanje u zavojima, općenito prekomjerno podupravljanje tijekom vožnje, omogućuje vozaču da izrazi osobnost i sposobnost na upravljaču, kočnici i gasu.

Alfa 8C Spider

Alfa 8C Spider

Alfa 8C Spider

Alfa 8C Spider

Alfa 8C Spider

Alfa 8C Spider

Alfa 8C Spider

Kivela Kivela
Kivela © Kivela centar Kostrena d.o.o. 2011.