Početna stranica Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis  
Kivela Kivela
Alfa Romeo Kivela
Kivela
Giulia oprema i cijene
Kivela
Kivela Giulia
Kivela Stelvio
Kivela 4C
Kivela 8C Spider
Kivela Giulietta
   
Kivela

Alfa Romeo Giulia

POVRATAK NAJSPORTSKIJE LIMUZINE ALFA ROMEO

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia dizajnirali su, proizveli i izradili istinski ljubitelji automobila Alfa Romeo kako bi ispunili očekivanja najzahtjevnijih vozača. Iza njegove lijepe i sportske karoserije krije se pravo srce potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia: napredna tehnologija, odvažan dinamičan duh te iznimne performanse i učinkovitost. Sve to uravnoteženo je dizajnom koji u središte stavlja vozača i njegove osjećaje.

Alfa Romeo Giulia

STIL - PONOVNO ZAPALITE PLAMEN ŽELJE

Mi to nazivamo „osmišljenom ljepotom”. Bit potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia zaodjeven je stilom, njegova mehanika budi osjećaje od prvog trenutaka kada ga ugledate. U njegovom dizajni nema drame, ali svaki je odabir dramatičan za prave ljubitelje. Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia vraća osnovni duh automobila Alfa Romeo i postaje trenutačnim klasikom među proizvodima.

VANJSKI IZGLED - NESUMNJIVO ALFA ROMEO

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia rezultat je 106 godina posvećenih stvaranju automobilskih remek djela. Vanjski dio nastavak je ikonskog dizajna Alfa Romeo i po pitanju tehnologije i stila. Rešetka „trilobo” legendarni je mamac za sve zaljubljenike u automobile Alfa Romeo, s oblikom slova „V” i mišićavim linijama koje označavaju snagu sakrivenu u karoseriji.

UNUTRAŠNJOST - JEDNOSTVNO JE CENTRIRANA NA VOZAČA

Prostor za vozača potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia osmišljen je tako da vozača stavlja u središte svih svoj ergonomskih značajki. Armaturna ploča, mjerač brzine, mjenjač i inovativan upravljač stvoreni su kako bi pojačali doživljaj u vožnji. Prvo što vozač osjeti kada se naše u vozilu su materijali vrhunske kvalitete i minimalistički, no rafinirani pristup dizajnu. Niti jedan detalj nije prepušten slučaju. Sklad čovjeka i stroja.

Alfa Romeo Giulia

JEDINSTVENOST - STVOREN I IZRAĐEN U ITALIJI

Talijanski pristup dizajnu predstavlja spoj jednostavnosti, kvalitete materijala i strastvene izrade naglašene rasprostranjene primjene aluminija, drva, kože i vrhunskih šavova. Karakteristična kombinacija luksuznih presvlaka i završnih obrada stvara prostor za vozača vrhunske ambijentalnosti. Kolo upravljača obloženo je najfinijom kožom s jedinstvenim detaljem; gumbom pokretanja za paljenje prave ljubavi za potpuno novi model Alfa Romeo Giulia u svakoj vožnji.

TEHNOLOGIJA - RAZVIJ NOVE OSJEĆAJE

Ne očekujte brojne naprave ili nevažne gume: iako je potpuno novi model Alfa Romeo Giulia opremljena najnovijom tehnologijom po pitanju sigurnosti i sustava infotainment, izostavljeni su nepotrebni dodaci. Svaka komanda u vozilu jasna je i intuitivna. Tako se sva pozornost vozača sigurno usmjerava na cestu i upravljanje uz čisti Alfa Romeo užitak za upravljačem.

SIGURNOST I UZBUĐENJE DIO SU OSNOVNOG PAKETA

Potpuni novi model Alfa Romeo Giulia kombinacija je prave strasti za vožnjom ii izvanrednih sigurnosnih sustava koji vozaču i putnicima pružaju opuštenost i udobnost. Sustav upozorenja u slučaju udarca sprijeda (FCW) s automatskim kočenjem u slučaju nužde (AEB) i uključenom funkcijom prepoznavanja pješaka, sustav upozorenja za slučaj napuštanja prometnog traka (LDW) i tempomat s ograničivačem brzine dostupni su kao dio osnovne opreme na svim verzijama modela Giulia. Cijeli komplet sigurnosnih značajki može se dodatno upotpuniti sustavom nadzora mrtvog kuta (BSM) sa sustavom za otkrivanje vozila koje se približava sa stražnje strane te stražnjom kamerom s dinamičkim navođenjem.

Alfa Romeo Giulia

UGRAĐENI KOČIONI SUSTAV (IBS) - SVJETSKA PREMIJERA NA TRŽIŠTU AUTOMOBILA

Početak prodaje potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia ujedno je i predstavljanje (svjetska premijera) novog elektro-mehaničkog sustava koji spaja sustav protiv proklizavanja i komponente tradicionalnog kočionog sustava u jedinstveni elektro-mehanički sustav. Ugrađeni kočioni sustav ne samo da omogućuje značajnu optimizaciju težine i smanjenje vibracija papučice kočnice već pruža trenutačni odaziv i rekordan zaustavni put od 100 do 0 km/h koji iznosi 38,5 metara.

INFOTAINMENT - ZNANJE JE MOĆ

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia opremljen je i potpuno novom generacijom sustava infotainment sa zaslonom visoke definicije od 6,5” s uređajem Bluetooth, USB priključkom i komandama na upravljaču. Sučeljem između čovjeka i stroja upravlja intuitivna okretna podloga. Sustav infotainment, na zahtjev, isporučuje se sustavom za navigaciju 8.8" Connect 3D Nav s prijemnikom DAB i 7” TFT pločom s instrumentima u boji. Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia opremljen je i najnovijim audio sustavom: Sound Theatre koji pojačava užitak u vožnji zahvaljujući snazi 10 zvučnika uključujući subwoofer.

POGONSKI SKLOP - U SRCU NOVOG OSJEĆAJA

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia opremljen je novim uzdužnim pogonskim sklopom s 2,2-litarskim dizel motorom koji je kombinacija iznimnih performansi i učinkovitosti. Donji dio motora izrađen je od aluminija kako bi se smanjila težina automobila. Dizelski motor ponuđen je s dvije snage 150 i 180 ks. Turbopunjač radi na molom broju okretaja s velikim zakretnim momentom kako bi se pružio progresivan odaziv bez kašnjenja turba. Možete odabrati i snažan 2,3-litarski benzinski motori snage 200 ks sa zakretnim momentom od 330 Nm. Oba motora, dizelski i benzinski, upareni su s automatskim mjenjačem s 8 brzina.

Alfa Romeo Giulia

DINAMIZAM - BESKOMPROMISAN UŽITAK U VOŽNJI

Stvaranje pravog automobila Alfa Romeo znači stvoriti automobil bez kompromisa u kojem je vozač u središtu projekta. Zato što potpuno novi model Alfa Romeo Giulia nije samo automobil koji daje izvrne performanse, on je strastan, pruža uzbuđenje i čisti užitak. Ti osjećaji dolaze iz karakteristike mehaničkih dijelova: platforme s pogonom na stražnje kotače, optimalne raspodjele težine, najmodernije sheme ovjesa i ekskluzivnog omjera snage i težine.

RWD - UZBUĐENJE URAVNOTEŽENO DINAMIČNOŠĆU

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia nije samo lijepog dizajna, već odražava i proporcije određene shemom pogona na sva četiri kotača. Stražnji dio prostora za vozača oslanja se izravno na pogonske kotače, uravnotežen je dugim poklopcem motora s motorom koji se nalazi između dvije osovine. To je rješenje ključ u ostvarivanju optimalne ravnoteže težine.

NOVI OVJES ALFALINK - OSLOBODITE STRAST UZ PUNU KONTROLU

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia opremljen je novom patentiranom shemom AlfaLink™: Dvostruka prednja stopica s poluvirtualnom upravljačkom osovinom i 4 i po stražnje spojnice. Dvostruka prednja stopica s poluvirtualnom upravljačkom osovinom zadržava prednje kotače savršeno okomitima na tlo čak i prilikom naglog skretanja poboljšavajući na taj način linearnost okretnog momenta kola upravljača za 20 % i smanjujući proklizavanje. 4 i po stražnje spojnice pružaju najbolje ponašanje u klasi (bočno držanje) pružajući pri tom prvorazrednu udobnost.

ALFA DNA - DOŽIVITE NOVE OSJEĆAJE

Alfa™ DNA djeluje ja parametre motora i prilagođava odgovore gas, kočnice, upravljača i motora ovisno o odabranom načinu vožnje,značajno mijenjajući ponašanje automobila. Dynamic (dinamično) pruža oštrije kočenje i odaziv upravljač-kotač za vožnju cestom. Natural (prirodno) predstavlja udobnu postavku ovjesa za savršenu ravnotežu u svakodnevnoj vožnji. Advanced efficiency (učinkovito korištenje energije) povećava uštedu energije i dinamičku učinkovitost.

UČINKOVITOST - INOVACIJE KOJE VODE PREMA IZNIMNOJ UČINKOVITOSTI

Vrata, blatobrani, kočnice, ovjesi i motori izrađeni su u potpunosti od aluminija i zahvaljujući pametnom inženjerstvu potpuno novi model Alfa Romeo Giulia postiže optimalnu raspodjelu težine. Nova je Giulia istodobno stabilna i okretna, brza i učinkovita.

Alfa Romeo Giulia

AERODINAMIKA - DIJAZNIRANA VJETROM

Dizajn potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia ispitan je i odobren u profesionalnim zračnim tunelima, a kako bi se postigla optimalna aerodinamična učinkovitost. Time je omogućen optimiziran protok zraka oko vozila. Rezultat je izvanredan Cx od 0,25 i minimalna potrošnja goriva.

OPREMA

Otkrijte beskompromisnu kvalitetu posvećenu svim opremama nove Giulie.

GIULA

 • 16” Aluminijski naplatci
 • AlfaTM Connect 6,5" (radio, Mp3, aux-in, Bluetooth®)
 • Sustav za automatsko naglo kočenje (AEB)
 • Upozorenje pri napuštanju voznog traka
 • Audio komande na upravljaču
 • Keyless Go System - sustav paljenje vozila bez ključa
 • Klima uređaj - dvozonski automatski
 • Senzor kiše
 • Senzor tame
 • Alfa D.N.A.
 • Start & Stop
 • 6 zračnih jastuka
 • Upravljač presvučeni kožom

SUPER - Kao Giulia, plus:

 • 17” Aluminijski naplatci, dizajn Sport
 • Kamera za vožnju unatrag - Narudžba kroz paket
 • Parkirni senzori - stražnji + prednji
 • Kožna sjedala

VELOCE - Kao Super, plus:

 • 18” Aluminijski naplatci, dizajn turbina
 • Autoradio AlfaTM Connect 6,5" + Navigacija
 • Crni obrub stakla
 • Kočiona kliješta u crnoj boji
 • Odbojnici Veloce
 • Bi-Xenon prednja svjetla (25W)
 • Električno preklapanje vanjskih retrovizora
 • Grijani upravljač i sjedala
Kivela Kivela
Kivela © Kivela centar Kostrena d.o.o. 2011.