Poèetna stranica Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis  
Kivela Kivela
Fiat - Osobna vozila Kivela
Kivela
Fiat Doblo oprema i cijene
Kivela
Kivela Tipo HB - SW
Kivela Tipo Sedan
Kivela Fiat Doblo
Kivela 500
Kivela 500X
Kivela 500 L
Kivela Nova Panda
   
Kivela KOMERCIJALNA VOZILA
Kivela

DOBLŇ, SILUETA KOJA SE ISTIČE.

Novi dizajn, novi stil i ista neodoljiva osobnost. Jeste li spremni?

Fiat Doblo

SVE, PA ČAK I NJEGOV...
VAMA SU NA RASPOLAGANJU ZA VOŽNJU. I ZA GLEDANJE.

Dobro ga pogledajte, elegancija novog modela Doblň posve je jedinstvena: prednji je kraj u potpunosti redizajniran, ima ugrađene farove, nove naplatke kotača od lake legure i stražnja svjetla, više staklenih površina i dostupan je u novoj, tamnosivoj, boji. Nećete proći neopaženo čak ni u slobodno vrijeme.

IMA PROSTORA ZA SVE

IMA PROSTORA ZA SVE

Sve što želite ponijeti sa sobom, stat će u novi Doblň. Ima dovoljno prostora za još više. Redizajnirali smo unutrašnjost i stranice vrata kako biste dobili udobnost koja vam je potrebna.

IMA PROSTORA ZA SVE

TEHNOLOŠKI NAPREDAN

Doblň je uvijek spreman ugostiti i zaštititi vašu obitelj, kamo god krenuli. Tehnologija kojom je opremljen čini vaš život udobnim i zabavnim, kako za dugih putovanja tako i pri svakodnevnim kraćim vožnjama.

TEHNOLOŠKI NAPREDAN

SOFISTICIRANI INFOTAINMENT SUSTAV

Bluetooth radio s dodirnim sustavom Uconnect. Slušanje, razgovaranje, slanje tekstnih poruka i surfanje webom: sve je jednostavno, brzo i intuitivno.

ZAŠTITA OD GLAVE DO PETE

Bočni zračni jastuci modela Doblň dizajnirani su za zaštitu glave, prsa i zdjelice vozača i suvozača u slučaju bočnog udarca. Putnički prostor ima kontrolirana područja koja amortiziraju energiju prilikom udarca, a vrata su dizajnirana tako da se ne mogu slučajno otvoriti u slučaju udarca. Opremljen je i sustavom ESP za održavanje stabilnosti vozila te ovjesom BI-LINK, u osnovnoj opremi na svim verzijama, što modelu Doblň omogućuje ublažavanje i amortizaciju vibracija na neravnim cestovnim površinama i zajamčeno dobro držanje ceste sva četiri kotača.

SUPER ZAKLJUČAVANJE

Za kompletnu zaštitu Doblň možete opremiti sustavom super zaključavanja DeadLock, sustavom koji zaključava sva vrata, uključujući vratašca spremnika goriva, te onemogućava njihovo otvaranje čak i iz unutrašnjosti.

Kivela Kivela
Kivela © Kivela centar Kostrena d.o.o. 2011.