Početna stranica Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis  
Kivela Kivela
Fiat - Komercijalna vozila Kivela
Kivela
Ducato cabinato oprema i cijene
Kivela
Kivela Doblo Cargo
Kivela Ducato furgone
Kivela Ducato cabinato
Kivela Ducato doppia cabina
Kivela Ducato combinato
Kivela Ducato panorama
Kivela Fiorino Combi
   
Kivela OSOBNA VOZILA
Kivela

Šasija je dizajnirana kako bi omogućila konverzije i nove verzije. Bili biste u pravu kad biste razmišljali o Ducatu kao o “sirovini” za proizvodnju vozila s visokom dodanom vrijednošću. Zahvaljujući svojoj različitosti i mehaničkim postavkama koje konverziju čine jednostavnom i ekonomičnom, Ducato se savršeno može prilagoditi kako bi zadovoljio vaše potrebe.

Kako bi se osiguralo da se može prilagoditi svim mogućim potrebama konverzije, Ducato nije samo kombi nego je i platformna kabina, platformna kabina s kabinom za posadu, platformna kabina s labudicom ili pomično postolje. U verzijama platformnih kabina dolazi s izborom od 4 podvozja i 5 dužina, dok je za konverzije koje zahtijevaju veće utovarne kapacitete ili veću dozvoljenu težinu na osovinama tu Ducato Maxi.

Ducato se stoga može preoblikovati u kamperski kombi ili pokretni dućan, može se ugraditi trup hladnjača ili trup kao aluminijska kutija. Mogućnosti su gotovo bezgranične jer bez obzira na to kakvi su vaši planovi Ducato je savršena osnova od koje možete krenuti kako biste ih postigli.

Ducato Cabinato

Ducato Cabinato

Kivela Kivela
Kivela © Kivela centar Kostrena d.o.o. 2011.