Početna stranica Kivela Fiat Kivela Alfa Romeo Kivela Salon Kivela Servis  
Kivela Kivela
Fiat - Komercijalna vozila Kivela
Kivela
Ducato panorama oprema i cijene
Kivela
Kivela Doblo Cargo
Kivela Ducato furgone
Kivela Ducato cabinato
Kivela Ducato doppia cabina
Kivela Ducato combinato
Kivela Ducato panorama
Kivela Fiorino Combi
   
Kivela OSOBNA VOZILA
Kivela

Ducato. Sjedala samo u prvoj klasi.

Putovati u najvećoj udobnosti, stići na vrijeme, pojaviti se sa stilom i u potpunoj sigurnosti. Potreba prijevoznika ima mnogo i različite su, ali za njih postoji samo jedan odgovor: Fiat Ducato.

Ducato Panorama objedinjuje udobnost s elegancijom unutrašnjeg izgleda i dovršenosti uključujući tepihe na podovima, sjedala s tapeciranim naslonima za glavu i sigurnosnim pojasevima sa zatezanjem na tri mjesta.
Ducato Panorama može primiti i prevesti do 9 osoba u savršenim klimatskim uvjetima zahvaljujući dvjema rashladnim jedinicama (na zahtjev) sa specijalnim potkrovnim odzračnicima za putnički odjeljak. Velika bočna klizna vrata i nožni pragovi s mogućnošću produljenja ulazak čine ekstremno jednostavnim: dobrodošlica koja daje prvu indikaciju kvalitete putovanja.

Novi dizajn Ducata ga također čini vrlo prestižnim vozilom, koje je sposobno kombinirati udobnost i stil i učiniti da se svaki putnik osjeća opušteno. Često se događa da jedan mora zajedno prevoziti oboje, i robu i ljude. U tom je slučaju također savršeni izbor Ducato i to u Combi verziji. U ekstremno svestranom i promjenjivom, udobnom Ducato Combi-iju može se voziti od 5 do 9 osoba i još uvijek ostaje dovoljno mjesta za robu. Ducato Combi je također dostupan u verziji s odjeljivom pregradom, čvrstom metalnom cjevastom pregradom koja odvaja kabinu od odjeljka za utovar.

Ducato Panorama

Ducato Panorama

Ducato Panorama

Kivela Kivela
Kivela © Kivela centar Kostrena d.o.o. 2011.